Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ηράκλειο: Εγκαίνια στη νέα πτέρυγα του “Νίκος Καζαντζάκης” (φωτο&video)

Ηράκλειο: Εγκαίνια στη νέα πτέρυγα του “Νίκος Καζαντζάκης” (φωτο&video)

Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων της νέας πτερυγας στο αεροδρομιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» από τον Υπουργό Υποδομών κ Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Τόσο ο κ. Σπίρτζης, όσο και ο κ. Δραγασάκης, που επίσης βρέθηκε στο αεροδρομιο, τόνισαν τη σημασία του συγκεκριμένου έργου και τη σημασία της συνεργασίας του Δήμοσιου και του Ιδιωτικού Τομέα. Το έργο στο «Νίκος Καζαντζάκης», όπως είπαν, είναι ένα από τα επιτυχημένα δείγματα, που πρέπει να βλέπει κανείς σε κάθε σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ευχαριστώντας βεβαίως και την εταιρεία Duty Free για τη χορηγία τους στο συγκεκριμένο έργο.
‘​Ο κ. Σπίρτζης μαλιστα στην ομιλία του τόνισε τη σημασία της νέας, σύγχρονης πτέρυγας του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης”, που θα συμβάλει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, αλλά και στις καλές εντυπώσεις που θα αφήνουν οι νέες αίθουσες στους επισκέπτες της Κρήτης.

Παράλληλα αναφέρθηκαν και στο αεροδρομιο Καστελίου, λέγοντας πως μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, δεν μπορεί το «Νίκος Καζαντζάκης» να μένει στην τύχη του. «Σχεδιάζουμε το μέλλον, βλέποντας όμως και το παρόν της περιοχής», είπε ο κ. Δραγασάκης.

Ο κ. Σπίρτζης απο την πλευρά του έκανε μια αναφορά για τη δημοπράτηση έργων σε σχεση με το ΒΟΑΚ. Είπε ότι στις αρχές Μάη θα δημοπρατηθουν και κάποιοι κομβοι του Βορειου Οδικού άξονα.

Στην τελετή εγκαινίων βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Δήμαρχοι του Νομού Ηρακλείου, φορείς και φυσικά Βουλευτές και εκπρόσωποι ολων των παρατάξεων.

Υπενθυμίζουμε ότι έξω από το αεροδρόμιο πραγματοποιείται διαμαρτυρία από μέλη της Πρωτοβουλίας πολιτών για τη διάσωση, προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδος, πραγματοποιούν διαμαρτυρία με πανό, ζητώντας ματαίωση του αεροδρομίου στο Καστέλι, που θα καταστρέψει, όπως υποστηρίζουν, την ευρύτερη περιοχή, ενώ λίγο πριν την τελετή των εγκαινίων ο Υπουργός συνάντησε μέλη του συλλόγου “Ο Κυπεράς” που διαμαρτύρονται για τις χαμηλές τιμές των απαλλοτριώσεων για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι. Ο κ. Σπίρτζης αναγνώρισε την αδικία και είπε ότι θα κάνει κινήσεις ώστε να αποκατασταθούν οι κάτοικοι.

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta 

Παρουσία Δραγασάκη-Σπίρτζη τα εγκαίνια στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.