Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Καθορίστηκαν οι χώροι για τους πολιτικούς γάμους στη Ρόδο

Καθορίστηκαν οι χώροι για τους πολιτικούς γάμους στη Ρόδο

Καθορίστηκαν με απόφαση του δημάρχου Ρόδου κ. Φ.  Χατζηδιάκου, η οποία εκδόθηκε χθες, που θα γίνονται οι πολιτικοί γάμοι στο νησί μας. Ειδικότερα αναφέρονται στην απόφαση τα εξής:

“Αποφασίζουμε
1) Ορίζουμε ως τακτές ημέρες της εβδομάδας για την τέλεση των γάμων, για τους οποίους υποβάλλονται σχετικές αιτήσεις μέχρι και την προηγούμενη ημέρα, όλες τις ημέρες της εβδομάδες πλην Κυριακής και ώρα έναρξης στις 11 π.μ. και ολοκλήρωσης σε κάθε περίπτωση πριν τις 9:00 μ.μ.

2) Ορίζουμε ως τόπο τέλεσης πολιτικών γάμων, τα Δημοτικά Καταστήματα των εδρών των Δημοτικών Ενοτήτων και των εδρών των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ρόδου.

Σε περιπτώσεις προσωρινής ακαταλληλότητας των ανωτέρω τόπων για οποιοδήποτε λόγο ή όταν αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες του εκάστοτε γάμου, ορίζουμε ως τόπο τέλεσης πολιτικών γάμων επί πλέον και τους κάτωθι χώρους που αποτελούν δημοτικά κτήρια ή εξωτερικούς κοινόχρηστούς δημοτικούς χώρους:

– Για τη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, τις περιοχές: Παν. Τσαμπίκας, Αγ. Αγάθης και Στεγνών.

– Για τη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, τις περιοχές: Παναγιάς Καθολικής Αφάντου και Αγίου Νικολάου Κολυμπίων.

– Για τη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού, την Ακρόπολη της Φιλερήμου.

– Για τη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, το μνημείο των Πηγών Καλλιθέας.

– Για τη Δημοτική Ενότητα Καμείρου, την περιοχή Προφήτη Ηλία.

– Για τη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, τις περιοχές: Αποστόλου Παύλου, Πεύκων, κεντρικής παραλίας Λίνδου, έναντι Ξενοδοχείου «Μελένος» στη Λίνδο, έναντι εγκαταστάσεων «ΚΤΗΜΑ» στα Βληχά, παραλίας Καλάθου και παραλίας Ψάλτου.

– Για τη Δημοτική Ενότητα Ροδίων, τις περιοχές: πλατείας «Αντιναύαρχου Π. Ιωαννίδη» («ελαφάκια»), βορείου άκρου οδός Ακροπόλεως στο λόφο Αγ. Στεφάνου (Μόντε Σμιθ), πάρκου Ροδινιού συμπεριλαμβανομένου του αύλειου χώρου του κτηρίου και Ροδιακής Έπαυλης και του περιβάλλοντος χώρου αυτής, εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες.
Με μέριμνα του υπευθύνου ληξιάρχου, θα γίνεται έγκαιρα η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τον ακριβή τόπο και χρόνο τέλεσης του γάμου, καθώς και για την κατάλληλη διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου, ώστε να δίνεται στην τελετή του γάμου η επισημότητα που της ταιριάζει”.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.