Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αποκλειστικό: Κερδισμένο το Ηράκλειο από την κόντρα Ryanair – Fraport Greece

Αποκλειστικό: Κερδισμένο το Ηράκλειο από την κόντρα Ryanair – Fraport Greece

Σε δήλωση αναφορικά με την απόφαση της Ryanair να κλείσει τη βάση της στα Χανιά και να περιορίσει το πτητικό της έργο στην Ελλάδα, προέβη ο γενικός διευθυντής της Fraport Greece, κ. Γιώργος Βήλος, τονίζοντας ότι σέβεται τις αναγκές και επιλογές της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, η οποία θα συνεχίσει να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη της Fraport.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Βήλου:

«Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας.  H Fraport Greece σέβεται τις επιχειρησιακές ανάγκες και επιλογές της Ryanair, η οποία σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη που επιχειρεί στα 9 από τα 14 αεροδρόμια, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και καταγράφοντας μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους διεθνείς προορισμούς.

Από την πλευρά μας, προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση  της αυξημένης επιβατικής κίνησης  που αναμένουμε φέτος στα αεροδρόμιά μας και οι ενέργειές μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Το Ηράκλειο όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο βγήκε κερδισμένο από την ιστορία αυτή καθώς είναι γεγονός τα πρώτα  δρομολόγια της Ryanair από Γερμανία (Βερολίνο & Ντισελντορφ) & Ελβετία (Ζυριχη) προς Ηράκλειο.

 

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να κάνει βάση στο Ηράκλειο με αεροσκάφη . Εκεί θα επωφεληθούν και οι τοπικοί φορείς και το επιβατικό κοινό.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.