Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου θα τιμήσει τους, κκ.Καμπουράκη Βασίλειο και Γερονικόλα Εμμανουήλ

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου θα τιμήσει τους, κκ.Καμπουράκη Βασίλειο και Γερονικόλα Εμμανουήλ

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας θα τιμήσει τους, κκ.Καμπουράκη Βασίλειο, Ξενοδόχο (Ξενοδοχεία Mediterranean – Rodos Palace) , Γερονικόλα Ιάκωβο, Τουριστικό Πράκτορα και Ξενοδόχο, (Traveland– Olympic Palace- Porto Angeli) και Γερονικόλα Εμμανουήλ, Τουριστικό Πράκτορα και Ξενοδόχο (Traveland –Eden Roc) για την πολυετή προσφορά τους στον Τουρισμό της Ρόδο. Και οι 3 προτεινόμενοι για τιμητική διάκριση, δραστηριοποιούνται στη Ρόδο από την δεκαετία του ‘60 με ενεργή συμμετοχή μέχρι σήμερα, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

Η απονομή θα γίνει το Σάββατο 14 Απριλίου στο Olympic Palace κατά την διάρκεια της 5ης ημερίδας Ποιότητας Τουρισμού στη Ρόδο.

Η ημερίδα πραγματοποιείται από τις 09:30-16:00 με είσοδο ελεύθερη, ενώ η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 11:30.

Προσκεκλημένοι είναι όλες οι Αρχές, Φορείς, επαγγελματικοί κλάδοι που απασχολούνται με τον Τουρισμό και όλοι οι πολίτες με ευαισθησία και όραμα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.