Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Καστελλίου στο “μενού” της επίσκεψης Σπίρτζη

Τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Καστελλίου στο “μενού” της επίσκεψης Σπίρτζη

Τη Δευτέρα, στην Κρήτη, ο υπουργός Υποδομών

 

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ) για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του αεροδρομίου “Ν.Καζαντζάκης” έρχεται τη Δευτέρα 30 Απριλίου, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, αλλά αναπόφευκτα θα … βρει μπροστά του και άλλα “καυτά” θέματα, αρμοδιότητάς του.

Τα εγκαίνια της ανανεωμένης πτέρυγας του αεροδρομίου Ηρακλείου θα γίνουν στη 01.00 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, με την επίσκεψη να λαμβάνει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Παρόντες στην τελετή θα είναι ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κωνσταντίνος Λιντζεράκος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Durfy A.G., καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος των καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. Γιώργος Βελέντζας. Εκτός από τη νέα πτέρυγα του αεροδρομίου, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών.

Ωστόσο, ο υπουργός προφανώς θα αποφύγει επίσκεψη στο Καστέλλι, αν και πρόθεση ήταν να ανακοινώσει το νέο αεροδρόμιο. Ωστόσο η οργή των κατοίκων της Πεδιάδας, που έχουν δηλώσει μάλιστα ότι ο υπουργός είναι ανεπιθύμητος, είναι κάτι που ο κ.Σπίρτζης θα θελήσει να αποφύγει.

Στην ατζέντα των ανακοινώσεων του υπουργού εντάσσονται επίσης οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας, ο νέος βόρειος οδικός άξονας, αλλά και μια σειρά αναπτυξιακών έργων για την Κρήτη.

Το επίσημο πρόγραμμα του υπουργού αναμένεται να οριστικοποιηθεί λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη κάθοδό του.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.