Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Virtuoso: Η Ελλάδα “καυτός” προορισμός για τουρισμό πολυτελείας το 2018

Virtuoso: Η Ελλάδα “καυτός” προορισμός για τουρισμό πολυτελείας το 2018
Tourists enjoy sunbathing at Waikiki beach in Honolulu, Hawaii, on January 1, 2010. Waikiki, which is a popular tourist destination, was a retreat for Hawaiian royalty in the 1800s. Much like the locals and tourists of today, Hawaiian royalty enjoyed surfing at Waikiki on early forms of longboards. AFP PHOTO/Jewel SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)

Η Ελλάδα είναι φέτος ο προορισμός με τη ταχύτερη δυναμική ανάπτυξης στα ταξίδια πολυτελείας την καλοκαιρινή περίοδο και ο έκτος πιο περιζήτητος βάσει προβλέψεων για τον όγκο κρατήσεων στο μεγαλύτερο αμερικανικό δίκτυο πολυτελών διακοπών, Virtuoso.

Αυτό αποτυπώνει νέα έρευνα της Virtuoso που παρουσιάζει εκτιμήσεις για το ποιοι θα είναι οι κορυφαίοι προορισμοί πολυτελών διακοπών το καλοκαίρι του 2018, βάσει δεδομένων συναλλαγών ύψους 40,7 δισ. δολαρίων από τουριστικά γραφεία των ΗΠΑ και του Καναδά για ταξίδια τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα είναι ο κυρίαρχος σε επίπεδο αύξησης της ζήτησης για τουρισμό πολυτελείας, και βρίσκεται στην κορυφή του top 10 των χωρών. Ο συνδυασμός του αρχαιολογικού πλούτου και των εντυπωσιακών τοπίων της, πείθει τους ταξιδιώτες να επιστρέψουν στην Ελλάδα αυτή τη χρονιά, αναφέρει η έρευνα της Virtuoso. Ακολουθούν η Πολωνία, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Ν. Ζηλανδία και η Ζάμπια.

Virtuoso Hot 10 | Οι χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε ετήσια βάση στις κρατήσεις

1. Ελλάδα

2. Πολωνία

3. Δομινικανή Δημοκρατία 

4. Νέα Ζηλανδία

5. Ζάμπια

6. Μαρόκο

7. Νήσοι Τερκς και Κάικος

8. Αγία Λουκία

9. Βιετνάμ

10. Αίγυπτος

Αντίστοιχα, η Ελλάδα είναι έκτη σε επίπεδο μελλοντικών κρατήσεων, με πρώτο το Ην. Βασίλειο, και στις επόμενες θέσεις την Ιταλία, τον Καναδά, τη Γαλλία και τη Ν. Αφρική. Οκτώ από τις 10 χώρες στο top 10 βρίσκονται στην Ευρώπη.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για καλοκαιρινές διακοπές βάσει μελλοντικών κρατήσεων

1. Ην. Βασίλειο

2. Ιταλία

3. Καναδάς

4. Γαλλία

5. Ν. Αφρική

6. Ελλάδα

7. Γερμανία

8. Ολλανδία

9. Ιρλανδία

10. Ισπανία

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.