Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Έγινε… 50 ετών το ξενοδοχείο Atlantis και το γιορτάζει!!!

Έγινε… 50 ετών το ξενοδοχείο Atlantis και το γιορτάζει!!!

Στην πρώτη από τις πέντε συνολικά επετειακές δράσεις, που έχουν προγραμματιστεί στα πλαίσια του εορτασμού των πενήντα χρόνων, προχώρησε την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 το Ατλαντίς.

Πρωταγωνιστές ήταν οι μικροί μαθητές του 10ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου.

Τα μικρά παιδιά, αφού προγευμάτισαν στο χώρο του ξενοδοχείου, προχώρησαν στις παιδαγωγικές δραστηριότητες φορώντας μπλουζάκια συλλεκτικά των 50 χρόνων.

Την ψυχαγωγία των παιδιών ανέλαβε η κυρία Ιωάννα Σταμούλη, Ηθοποιός-Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, σε συνεργασία με τις υπεύθυνες του νηπιαγωγείου.

Αρχικά έγινε αναφορά στο μύθο της χαμένης Ατλαντίδας (διαβάζοντας το βιβλίο «Ατλαντίδα» – Ο μύθος μιας χαμένης πόλης) προκειμένου να δοθούν στα παιδιά πληροφορίες για την προέλευση του ονόματος του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά «έζησαν» μια μέρα στην παραλία βουτώντας στο βυθό και βλέποντας τα απομεινάρια της χαμένης πολιτείας.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, και μέσα από τα ερεθίσματα που είχαν ήδη αποκομίσει, έφτιαξαν χειροτεχνίες εμπνευσμένες από το βυθό της θάλασσας. Χρησιμοποιώντας τις χειροτεχνίες αυτές φτιάχτηκε ένας επετειακός πολύχρωμος πίνακας-κολάζ για το ξενοδοχείο.

Στο τέλος, τα παιδιά έπαιξαν μέσω της μουσικής διάφορα ψυχοκινητικά παιχνίδια και πραγματοποίησαν κάποιες ασκήσεις συγκέντρωσης.

Τα μικρά παιδιά πήραν ένα δωράκι από το ξενοδοχείο και αναχώρησαν το μεσημέρι για το νηπιαγωγείο τους.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση, που θα ξεκινήσει στις 21/05/18 και θα έχει διάρκεια μιας εβδομάδας, αφορά μια έκθεση φωτογραφίας εποχής, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του ξενοδοχείου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.