Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αποκλειστικό: Στην Κρήτη στις 19 Ιουνίου ο CEO της Thomas Cook Peter Fankhauser,

Αποκλειστικό: Στην Κρήτη στις 19 Ιουνίου ο CEO της Thomas Cook Peter Fankhauser,

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου Cook’s Club Hersonissos της Thomas Cook, και πιο συγκεκριμένα  στις 19 Ιουνίου 2018.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του holidaynews.gr στην Κρήτη θα βρεθεί  ο κος Peter FrankhauserCEO της εταιρείας, και η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά για την τελετή εγκαινίων, που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο στην Κρήτη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πρόκειται για μια κίνηση με συμβολισμούς από ένα στην κυριολεξία ηγέτη στον χώρο του τουρισμού όπως είναι η εταιρία Thomas Cook με τεράστια ιστορία στον Ευρωπαϊκό τουρισμό και όχι μόνο.

Η Κρήτη πάντως αυτήν την περίοδο φαίνεται όχι μόνο να έχει την τιμητική της για τις εξελίξεις στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας αλλά να αποδεικνύει έμπρακτα γιατί είναι η Ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.