Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Από υπερθέρμανση συσκευής της Apple έπεσε το αεροσκάφους της EgyptAir λένε οι συγγενείς των θυμάτων

Από υπερθέρμανση συσκευής της Apple έπεσε το αεροσκάφους της EgyptAir λένε οι συγγενείς των θυμάτων

Αυτό υποστηρίζουν στη μήνυσή τους για την τραγωδία με τους 56 νεκρούς τον Μάιο του 2016

Από υπερθέρμανση μιας συσκευής της Apple σημειώθηκε η αεροπορική τραγωδία με αεροσκάφος της EgyptAir που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κρήτη και την Αίγυπτο τον Μάιο του 2016 σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλαν οι συγγενείς των θυμάτων.

Η πτήση 804 της EgyptAir είχε απογειωθεί από το Παρίσι και είχε προορισμό το Κάιρο μεταφέροντας 40 Αιγύπτιους, 15 Γάλλους και έναν Βρετανό.

Οι συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν τώρα ότι το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη μετά την υπερθέρμανση ενός iPhone 6S ή ενός iPad που είχε ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους.

Στη μήνυσή τους επικαλούνται έρευνα που έδειξε ότι η συσκευή ανεφλέγη με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγαλύτερη φωτιά στο κόκπιτ. Για το λόγο αυτό ζητούν αποζημίωση τόσο από την αεροπορική εταιρεία όσο και από την Apple.

Εκτός από τους 56 επιβάτες στο αεροσκάφος επέβαιναν επτά μέλη του πληρώματος και τρία άτομα προσωπικό ασφαλείας, συνολικά δηλαδή με 66 επιβαίνοντες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.