Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Δυναμικά η Tez Tour και στην Χαλκιδική

Δυναμικά η Tez Tour και στην Χαλκιδική

Ούτε μία , ούτε δύο, αλλά πέντε ολόκληρες ημέρες θα έχουν στη διάθεση τους προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη μαγευτική Σιθωνία, 130 τουριστικοί πράκτορες προερχόμενοι από τη Ρωσία.

Ένα ταξίδι γνωριμίας το οποίο διοργανώθηκε αποκλειστικά από την Tez Tour με στόχο την ενίσχυση του συγκεκριμένου προορισμού ως επιλογή καλοκαιρινών διακοπών .

Η Tez Tour με πολυετή πείρα στο χώρο της οργάνωσης ταξιδιωτικών εκδρομών μπορεί να εγγυηθεί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει .Άλλωστε τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Περισσότεροι από 130 χιλιάδες τουρίστες από Ρωσία , Ουκρανία,Εσθονία, Λετονία,Λιθουανία Λευκορωία ,Βουλγαρία και Ρουμανία έρχονται κάθε χρόνο στη χώρα μας μέσω της Tez.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο οι 130 τουριστικοί πράκτορες προσγειώνονται το απόγευμα(Δευτερα) στο αεροδρόμιο Μακεδονία και από εκεί μεταφέρονται με ειδικά διαμορφωμένα πούλμαν στο Porto Carras Sithonia 5*. Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί εκδρομή στην Ουρανούπολή και κρουαζιερα στον καταπράσινο Άθω με τις 20 Μονές και Σκήτες του που δεσπόζουν για περισσότερα από 1000 χρόνια. Και επειδή Χαλκιδική δίχως Θεσσαλονίκη δε νοείται, την Τετάρτη το πρωί οι 130 ρώσοι τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν την πόλη μας για ένα ολιγόωρο «ταξίδι» στην ιστορία και τα αξιοθέτα της.

Tην Παρασκευή το μεσημέρι η αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής έχοντας στη βαλίτσα της τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Χαλκιδική

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.