Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εικόνες σοκ: Αεροπλάνο κόπηκε στα δυο! Σώθηκαν από θαύμα οι επιβαίνοντες [pics, vids

Εικόνες σοκ: Αεροπλάνο κόπηκε στα δυο! Σώθηκαν από θαύμα οι επιβαίνοντες [pics, vids

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Όστιν του Τέξας και υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, συνετρίβη στο τέλος του διαδρόμου προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ονδούρας. Το ατύχημα σημειώθηκε στις 11:15 της Τρίτης, τοπική ώρα.

Έξι επιβάτες και τρία άτομα πλήρωμα βγήκαν τραυματισμένοι μεν αλλά ζωντανοί. Οι εικόνες του αεροπλάνου να έχει κοπεί στη μέση προκαλούν σοκ. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν σωστικά συνεργεία και πυροσβέστες. Είχαν φτάσει πρώτοι κάτοικοι, που με πυροσβεστήρες στα χέρια έριξαν αφρό στο αεροπλάνο και βοήθησαν τους επιζώντες να βγουν από τα συντρίμμια.

Δείτε πως έγινε το αεροπλάνο μετά τη συντριβή

Σύμφωνα όμως με τον εκπρόσωπο της στρατιωτικής αστυνομίας, Μάριο Ριβέρα, οι επιβαίνοντες ήταν έξι. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ονδούρα: Από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια στον κόσμο

Το αεροδρόμιο της Τεγουσιγάλπα είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο. Είναι διαβόητο για το πόσο δύσκολη είναι η προσέγγισή του, αφού περιβάλλεται από οροσειρές και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Το διάδρομος προσγείωσης έχει μήκος μόλις 2 χιλιομέτρων. Οι τοπικές αρχές ζήτησαν από τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ 50.000 κάτοικοι έμειναν χωρίς ρεύμα, αφού το αεροσκάφος παρέσυρε τα ηλεκτρικά καλώδια κατά τη συντριβή του.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.