Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

ΕΟΤ: Ρώσοι δημοσιογράφοι και πράκτορες σε Στερεά Ελλάδα και Σαντορίνη

ΕΟΤ: Ρώσοι δημοσιογράφοι και πράκτορες σε Στερεά Ελλάδα και Σαντορίνη

Το ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που βρίσκεται στο Προκόπι της Εύβοιας επισκέπτονται ανήμερα της εορτής του 27 Μαΐου, 12 Ρώσοι δημοσιογράφοι που φιλοξενεί ο ΕΟΤ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο ταξιδίου εξοικείωσης στην περιοχή, το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου.

Η αποστολή αποτελείται από αντιπροσωπεία των Διευθυντών των περιφερειακών ΜΜΕ της Ρωσίας (ARS-Press), που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας 2017-2018.

Άλλη μια αντιπροσωπεία από 200 Τ.Ο s της CORAL TOURS που μετέχουν σε Συνέδριο και work shop στην Κρήτη, επισκέφτηκε με την στήριξη του ΕΟΤ την Σαντορίνη στο πλαίσιο μονοήμερης εκδρομής στο νησί.

Πρόκειται για δράσεις που περιλαμβάνονται στα 153 ταξίδια εξοικείωσης που έχει προγραμματίσει ο ΕΟΤ μέχρι τον Ιούλιο, για συνολικά 515 ξένους δημοσιογράφους bloggers, και εκπρόσωπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων, από 27 συνολικά χώρες, στην Ελλάδα.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι και opinion leaders του παγκόσμιου τουρισμού να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας και να προωθήσουν τον ελληνικό τουρισμό στο εξωτερικό.

Σε εφαρμογή των στρατηγικών κατευθύνσεων της εθνικής και περιφερειακής τουριστικής πολιτικής για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο στην Ελλάδα και του σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, το πρόγραμμα υλοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία από την Κεντρική υπηρεσία και τα 16 Γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες, τους Δήμους αλλά και τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα, κινητοποιώντας πολλαπλάσια οφέλη στην τουριστική προώθηση και προβολή της χώρας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.