Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ηράκλειο: Στο στόχαστρο νέων επενδυτών το “Νίκος Καζαντζάκης”

Ηράκλειο: Στο στόχαστρο νέων επενδυτών το “Νίκος Καζαντζάκης”

Τα επίσημα εγκαίνια των νέων χώρων του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, φαίνεται πως έχουν ανοίξει την όρεξη και σε νέους επενδυτές.

Συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να έχουμε και νέους επενδυτές αποκάλυψε ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας στο Ράδιο Κρήτη και τον Κώστα Συλιγάρδο. Τα εγκαίνια επέκτασης του αεροδρομίου που έγιναν, αποτελούν καθώς φαίνεται την αρχή για νέα βήματα.

Ο ίδιος εκτιμά ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπαρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός μίνι αεροσταθμού που θα εξυπηρετεί VIP επιβάτες με λίαρ τζετ. που θα προσγειώνονται στο Ηράκλειο.

Μάλιστα ο κ. Πλιάκας είπε πως αυτό το σενάριο είναι πιθανό να το δούμε να πραγματοποιείται ακόμη και από την επόμενη χρονιά!

Ο αερολιμενάρχης αποκάλυψε επίσης ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, σε ότι αφορα την υφιστάμενη επέκταση, καθώς προβλέπονται ακόμη κατασκευές χώρων καπνιζόντων, που θα παραδοθούν τις ερχόμενες εβδομάδες.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.