Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η RyanAir – Laudamotion ακύρωσε πτήσεις και από το Ηράκλειο

Η RyanAir – Laudamotion ακύρωσε πτήσεις και από το Ηράκλειο

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και χαμηλότερης αξιοπιστίας συνεχίζει να ταλαιπωρεί…..λειτουργώντας ως “πειρατής των αιθέρων”.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ξαφνικά, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Δυτική Κρήτη ακυρώνοντας κρατήσεις θέσεων και πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Χανίων και στην συνέχεια ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από το αεροδρόμιο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις σε όλους όσοι είχαν προγραμματίσει τα ταξίδια τους αλλά και για την τοπική κοινωνία συνολικά.

Περίπου την ίδια περίοδο η εταιρεία γνωστοποίησε πως ξεκινά τακτικές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Laundamotion.

Οι πτήσεις αυτές αφορούσαν σε αεροδρόμια στις πόλεις Βερολίνο και Ντίσελντορφ Γερμανίας και Ζυρίχης Ελβετίας.

Ξαφνικά χθες, επιβάτες που είχαν κλείσει θέσεις στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Ζυρίχης, με ένα email ενημερώθηκαν πως οι πτήσεις ακυρώνονται «για εμπορικούς λόγους» και πως έχουν δύο δυνατότητες: Ή να επιστραφούν τα χρήματα ή να κλείσουν θέση σε άλλη πτήση…

Μάλιστα τόσο στην φόρμα κρατήσεων της Ryanair όσο και της Laudamotion φαίνεται πως ακυρώθηκαν και δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη ενώ – προς το παρόν – φαίνεται πως έχουν διατηρηθεί οι πτήσεις από και προς Βερολίνο και Ντίσελντορφ.

Με αυτόν τον τρόπο για άλλη μια φορά η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, δείχνει μιαν απίστευτη αδιαφορία για τις επιπτώσεις που έχει η εμπορική της πολιτική στους «πελάτες» της, αδιαφορώντας για το αν κάποιοι προγραμμάτισαν την άδειά τους, έκλεισαν ξενοδοχεία, έκαναν σχέδια και προγραμματισμούς και τώρα τους αναγκάζει σε μιαν απίστευτη ταλαιπωρία για να βρούν θέσεις σε άλλες αεροπορικές εταιρείες και φυσικά με πολύ αυξημένο κόστος.

Για άλλη μια φορά το ιρλανδικό «πειρατικό των αιθέρων» του καπτεν O’ Leary, ξαναχτύπησε…..

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.