Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Κρήτη: Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους

Κρήτη: Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους

Με τελευταίο σταθμό την Κρήτη και το Ηράκλειο, το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Ελλάδα. Κάρολος και Καμίλα έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή και την φιλοξενία, η οποία κορυφώθηκε στις Αρχάνες, σε έντονο κρητικό χρώμα!

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι έφτασαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, με αεροσκάφος της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπου  τους υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός και ο Αριχεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Στη συνέχεια απόλαυσαν την ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Εκεί τους περίμεναν η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και η ΓΓ του Υπουργείου Μαρία Βλαζάκη.

Το πριγκιπικό ζεύγος δεν θέλησε να κλείσει η Κνωσός για την επίσκεψή τους, οπότε οι εκατοντάδες τουρίστες που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο είχαν την ευκαιρία να τους δουν και να τους φωτογραφήσουν. 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την κρητική φιλοξενία. Η παρουσία τους στην Κνωσό, όπου υπάρχει και η Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή, ήταν μια σημαντική στιγμή, με ιδιαίτερη σημειολογία…

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά, καθώς η παρουσία της αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα έντονη, ενώ σε κάθε τους βήμα διακριτικά πίσως τους, βρίσκονται άνδρες της προσωπικής τους φρουράς.

 

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.