Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Κρουαζιερόπλοιο έμεινε ακυβέρνητο και στο “σκοτάδι” βόρεια της Κρήτης

Κρουαζιερόπλοιο έμεινε ακυβέρνητο και στο “σκοτάδι” βόρεια της Κρήτης

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου που έχασε ισχύ και έμεινε ακυβέρνητο με τα φώτα έκτακτης ανάγκης προκαλώντας αγωνία στους επιβάτες

Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έμεινε σχεδόν ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κρήτης ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών που δημοσιεύονται σε ξένη ιστοσελίδα και στο Twitter, το πλοίο έπλεε με το φωτισμό έκτακτης ανάγκης, δηλαδή “βυθισμένο” σχεδόν στο σκοτάδι.

Δεκάδες επιβάτες ανέφεραν οτι το πλοίο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και ενώ βρισκόταν σε θαλάσσια περοχή βόρεια του νησιού,  διέκοψε ξαφνικά την ισχύ στις μηχανές και “επέπλεε” στη θάλασσα,  ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέκτησε ισχύ και συνέχισε το ταξίδι του προς την Σαντορίνη.

Μάλιστα χρήστες του twitter ανήρτησαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου ενώ αυτό έπλεε με ταχύτητα περίπου 7 κόμβων και με τα φώτα έκτακτης ανάγκης.

Πληροφορίες και φήμες που διακινούνται μεταξύ των επιβατών και δεν επιβεβαιώνονται, ανέφεραν οτι το κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε σε κάποιο εμπόδιο με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα στην πλοήγηση.

Το πλοίο πραγματοποιεί 12ημερη κρουαζιέρα στα ελληνικα νησιά και είχε αναχωρήσει από την Ισπανία όπου και θα επιστρέψει στις 26 Μαίου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.