Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία της Ελούντας και της Ελαφονήσου

Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία της Ελούντας και της Ελαφονήσου

Οι αρμόδιες αρχές έδωσαν πράσινο φως για νέες επενδύσεις σε δύο ξενοδοχεία της Ελούντας και της Ελαφονήσου.

Ο Δήμος Λασιθίου γνωμοδότησε θετικά για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου επέκτασης του ξενοδοχείου κλασσικού τύπου με την επωνυμία ELOUNDA BLUE BAY ιδιοκτησίας ΛΥΔΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. στην Ελούντα. Η συγκεκριμένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αναφέρεται στην επέκταση του υφιστάμενου ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 4 αστέρων, από 291 κλίνες σε 431 κλίνες (συνολικά μετά την επέκταση). Η τροποποίηση αφορά στην αύξηση του γηπέδου του έργου, την κτηριακή επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας (κατασκευή ενός κεντρικού κτιρίου και τεσσάρων επιπλέον κτηρίων διαμονής) με αύξηση του αριθμού των δωματίων από 136 σε 206 ώστε τελικώς να διαμορφωθούν 431 κλίνες.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου Μονεμβασιάς χορήγησαν άδεια δόμησης για την προσθήκη κολυμβητικής δεξαμενής σε ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων Α’ τάξης ιδιοκτησίας της εταιρείας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟ Α.Ε. στην Ελαφόνησο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.