Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ο Μενέλαος Μποκέας Γραμματέας Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής

Ο Μενέλαος Μποκέας Γραμματέας Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής

 Δήλωση Γραμματέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγή Μενέλαο Μποκέα 

“Ευχαριστώ απο καρδιάς την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τον νεοκλεγέντα γραμματέα Manolis Christodoulakis και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου αναθέτοντας μου την Γραμματεία του Τομέα Τουρισμού του Κινήματος.

Ο Τουρισμός αποτελεί βασικό πνεύμονα της οικονομίας της χώρας, προσφέροντας όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η δυναμική που αναπτύσσεται, οι νέες προκλήσεις αλλά και η διαθεματικότητά του απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό, προοδευτικές πολιτικές, εξωστρέφεια και πνεύμα συνεργασίας, όχι μόνο με τους συντρόφους των άλλων τομέων αλλά συνολικά με τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις αυτής της χώρας.

Για όλα τα παραπάνω νιώθω την ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη και υπόσχομαι να εργαστώ ξανά με όλες μου τις δυνάμεις, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.”

Γνώριμο “χαρτοφυλάκιο” για τον κ. Μποκέα που γνωρίζει άριστα το συγκεκριμένο “χαρτοφυλάκιο”, αφού είναι Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού σε ξενοδοχειακό όμιλο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.