Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Περιβαλλοντική δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» στο Aquila Rithymna Beach

Περιβαλλοντική δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» στο Aquila Rithymna Beach

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach συμμετείχε και φέτος ενεργά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο- Clean Up the Med». Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής του Αδελιανού Κάμπου από τους μαθητές της  Δ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άδελε και τα μέλη της Οικολογικής Ομάδας του ξενοδοχείου.

Τα παιδιά εξέφρασαν εμπράκτως την ευαισθητοποίησή τους για την ευθύνη που φέρουμε όλοι μας απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος με αφίσες που έφτιαξαν τα ίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, στέλνοντας οικολογικά μηνύματα.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε και προβολή βίντεο στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» με αναφορά στην Θαλάσσια Χελώνα Сaretta-Caretta, για την οποία οι μικροί επισκέπτες του ξενοδοχείου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όλοι οι συμμετέχοντες  προσκλήθηκαν για φαγητό στις εγκαταστάσεις του Κεντρικού Εστιατορίου του ξενοδοχείου, όπου φιλοξενήθηκαν με εγκαρδιότητα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.