Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συνάντηση κορυφής στη Κρήτη για την γαλλική αγορά με το Welcomeholidays

Συνάντηση κορυφής στη Κρήτη για την γαλλική αγορά με το Welcomeholidays

Ο τουριστικός οργανισμός  Thalasso N°1 – Ôvoyages στα πλαίσια της παρουσίασης του προγράμματος του για την Κρήτη και την Ελλάδα για το έτος 2018/2019 διοργάνωσε μαζί με το Welcomeholidays, την Aegean και το Out of the Blue Capsis Elite Resort επίσκεψή ειδικών της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας.

Οι επισκέπτες είναι γνωστά ονόματα/γραφεία της γαλλικής τουριστικής αγοράς.

Το Thalasso N°1 – Ôvoyages βρίσκεται στην πρώτη τριάδα-τετράδα των πιο δυνατών τουριστικών οργανισμών που προωθούν Ελλάδα και Γαλλία,ενώ κατέχει την πρώτης θέση στα Κανάρια Νησιά.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος Κρήτης αλλά και Ελλάδας γενικότερα, όπου  στο σύντομο διάστημα διαμονής επισκεφτήκαμε επιλεκτικά την Ελούντα/Σπιναλόγκα.

Ο  υπεύθυνος προγράμματος του Thalasso N°1 – Ôvoyages για την Ελλάδα  κ.Sami Genaoui δήλωσε ότι ήταν το καλύτερο “Formatour” που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα μέχρι τώρα.

 

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.