Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Thomas Cook: Στα Χανιά το τρίτο ξενοδοχείο Casa Cook στην Ελλάδα (φωτο)

Thomas Cook: Στα Χανιά το τρίτο ξενοδοχείο Casa Cook στην Ελλάδα (φωτο)

Στα Χανιά θα ανοίξει, στα τέλη του καλοκαιριού, το τρίτο ξενοδοχείο Casa Cook του μεγάλου τουρ οπερέιτορ Thomas Cook στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο, και αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Casa Cook στην Ελλάδα μετά τα ξενοδοχεία της Ρόδου (2016) και της Κω (2017).

Διαθέτει 45 δωμάτια και αναπτύχθηκε βάσει προτάσεων από κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο της εκπαίδευσης και των οικογενειακών ταξιδίων, καθώς και από μια ομάδα 25 παιδιών, με αποτέλεσμα να διαθέτει πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν και να εξερευνήσουν το φυσικό περιβάλλον με δημιουργικό τρόπο.

Το resort θα διαθέτει χώρους αποκλειστικά για μικρά παιδιά και εφήβους, οι οποίοι θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής και άλλες δραστηριότητες.

Θα έχει 7 διαφορετικά είδη δωματίου και το καθένα θα φιλοξενεί τουλάχιστον 2 ενηλίκους και ένα παιδί, ενώ οι μεγαλύτερες σουίτες και τα συνδεδεμένα δωμάτια θα προσφέρονται για μεγαλύτερες οικογένειες ή ομάδες φίλων.

Πολλά δωμάτια θα διαθέτουν κοινόχρηστη ή ιδιωτική πισίνα και όλα θα προσφέρουν ιδιωτική ταράτσα ή πισίνα.

Το κεντρικό κτίριο θα προσφέρει ομαδικά και ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα, και θα διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για γυμναστική ενηλίκων με προσωπικούς γυμναστές. Θα προσφέρονται και υπηρεσίες μασάζ σε ειδικό χώρο.

Επιπλέον, έχουν σχεδιασθεί εκδρομές και δραστηριότητες οι οποίες θα βοηθούν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν ο,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κρήτη.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.