Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αποκλειστικό : Δείτε πρώτοι το βίντεο για τα 50 χρόνια του ξενοδοχείου Atlantis

Αποκλειστικό : Δείτε πρώτοι το βίντεο για τα 50 χρόνια του ξενοδοχείου Atlantis

Η οικογένεια της AQUILA HOTELS & RESORTS, αισθάνεται υπερήφανη για την φετινή επέτειο των 50 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου Atlantis, που έχει συνδέσει το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ηρακλείου αλλά και του υψηλού επιπέδου παροχής τουριστικής υπηρεσίας στο νησί μας.

Mε αφορμή αυτόν τον εορτασμό, τα 50 χρυσά του χρόνια,δημιουργήθηκε το βίντεο που το holidaynews.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει κατ αποκλειστικότητα.

Τα κείμενα και το σενάριο, ανήκουν στον δημοσιογράφο Κώστα Συλιγάρδο που έχει κάνει και την αφήγηση, ενώ το μοντάζ και η σκηνοθεσία έγινε από τον Αλέξανδρο Χατζηπαναγιώτη.

Δείτε το βίντεο: 

50 Years Atlantis

Can you remember how #Atlantis was #50_Years ago? We are proud to present you this amazing video that takes us #half_century back. The images capture the difference that 50 Years have made on prominent sites in #Heraklion

Gepostet von Aquila Atlantis Hotel am Donnerstag, 21. Juni 2018

Have your say!

2 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.