Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εντοπίσθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε αεροπλάνο της Aegean που απογειώθηκε από το Ελ. Βενιζέλος

Εντοπίσθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε αεροπλάνο  της Aegean που απογειώθηκε από το Ελ. Βενιζέλος

Έληξε χθες ο κίτρινος συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων σε αεροσκάφος της Aegean .

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε αεροσκάφος(ένα AirBus 320),που προσγειώθηκε γύρω στις 15.00 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν ύποπτα αντικείμενα. Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν από καθαρίστρια η οποία εισήλθε στο αεροσκάφος για να το καθαρίσει μετά την αποβίβαση των επιβατών.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές του αεροδρομίου που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με τη συμμετοχή πυροτεχνουργών της Δύναμης, οι αρμόδιες υπηρεσίες αξιολόγησαν σε επίπεδο «κίτρινου συναγερμού» τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας εξέτασαν τα ύποπτα αντικείμενα και έκριναν ότι δεν προέκυπτε άμεσος κίνδυνος. Τα αντικείμενα που παραλήφθηκαν από τους πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας θα αξιολογηθούν και θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports Αδάμο Ασπρή «ο κίτρινος συναγερμός έληξε γύρω στις 17.30, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε οποιαδήποτε ιδιαίτερη επίπτωση στο πτητικό πρόγραμμα του αεροδρομίου Λάρνακας το οποίο πλέον εξελίσσεται ομαλά».

Το αεροσκάφος αναχώρησε με τρίωρη καθυστέρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Have your say!

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.