Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Λουκέτο στον ρώσο τουρ οπερέιτορ Rainbow Travel

Λουκέτο στον ρώσο τουρ οπερέιτορ Rainbow Travel

 Ρώσος τουρ οπερέιτορ Rainbow Travel, ο οποίος πωλούσε πακέτα διακοπών στην Τουρκία, έπαυσε τη λειτουργία του. Όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της, όλες οι υποχρεώσεις της θα εκπληρωθούν για αναχωρήσεις τουριστών πριν από τις 10 Ιουνίου. Όλες οι πτήσεις ακυρώνονται από τις 11 Ιουνίου.

Περί τα 1.500 άτομα που είχαν κάνει κράτηση διακοπών επηρεάζονται από το κλείσιμο της εταιρίας.

“Όλα τα ξενοδοχεία πληρώνονται. Τα εισιτήρια επιστροφής για πτήσεις charter αγοράστηκαν από άλλους ταξιδιωτικούς πράκτορες “, αναφέρει το τ. γραφείο Pink Elephant.

Για τους τουρίστες που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κρατήσεις τους, ο ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρεται να έρθει σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρεία “Orbita”. Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα υποβληθούν τουλάχιστον 1.500 αιτήσεις.

Δεν αναφέρονται λόγοι για τον τερματισμό των δραστηριοτήτων της εταιρίας και επικαλούνται παράγοντες πέρα από τον έλεγχό της. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του δικτύου πρακτορείων “Pink Elephant”, ο λόγος μπορεί να είναι στις κακές πωλήσεις της Τουρκίας το Μάιο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.