Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Νέα δεδομένα στην Κνωσό και στο Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου

Νέα δεδομένα στην Κνωσό και στο Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου
Το πρωί της Δευτέρας θα ξεκινήσει η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παράλληλα με άλλους αρχαιολογικούς χώρους σε αττική και πελοπόνησσο . Τα μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί από τις 20 Μαΐου και έχει γίνει και η εκπαίδευση του προσωπικού. Τη Δευτέρα στα ταμεία θα δίδεται στους επισκέπτες ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά και το συμβατικό για παν ενδεχόμενο.
Με καθυστέρηση όμως θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο αρχαιολογικό μουσείο ηρακλείου παρά τις δεσμεύσεις πως θα ξεκίναγε η εφαρμογή του από την πρώτη Ιουνίου. Κι αυτό γιατί χρειάστηκε να περάσουν περίπου 3 μήνες μέχρι να καταλήξουν οι υπηρεσίες του υπουργείου πολιτισμού από την Αθηνά για το που θα τοποθετηθούν τα ακυρωτικά μηχανήματα τα οποία τελικά δεν θα τοποθετηθούν στις πόρτες εισόδου και εξόδου του κτιρίου αλλά στον αίθριο χώρο του Μουσείου εκεί όπου βρίσκεται το εκδοτήριο των εισιτηρίων. Σύμφωνα με την προϊσταμένη του αρχαιολογικού Μουσείου πολύ σύντομα πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση των μηχανημάτων ενώ ήδη έχει γίνει η απαραίτητη εκπαίδευση του προσωπικού.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό πολλοί επισκέπτες ζητούν μέσα από μηνύματα τους στην ιστοσελίδα του μουσείου να αγοράσουν ηελκτρονικά το εισιτήριο τους και εκφράζουν την απογοήτευση τους όταν ενημερώνονται πως δεν μπορούν.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.