Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Οι Μινωικές Γραμμές στα εγκαίνια του νέου υπεραστικού σταθμού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Οι Μινωικές Γραμμές στα εγκαίνια του νέου υπεραστικού σταθμού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, κ. Αντώνης Μανιαδάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Με λαμπρότητα, όπως αρμόζει στην εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου υπεραστικού σταθμού σήμερα στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην «ΑΘΗΝΑ» της ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ επί της οδού Εφέσου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στις νέες εγκαταστάσεις και με μεγάλο ενδιαφέρον θαύμασαν το νέο κόσμημα της πόλης. Η αρχιτεκτονική των χώρων υποδηλώνει την πρόθεση της διοίκησης του ΚΤΕΛ για ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση προς όφελος του μεταφερόμενου κοινού.

Η πολύχρονη συνεργασία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και της εταιρείας ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ αποδεικνύει το κοινό όραμα που έχουν αναφορικά με την παροχή των πολυτελών υπηρεσιών προς το κοινό, κερδίζοντας την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των επιβατών. Ακολουθώντας μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία αποδεικνύουν οι δύο εταιρείες έμπρακτα ότι κύριο μέλημά τους είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων του κοινού με πολυτέλεια, επαγγελματισμό και συνέπεια

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.