Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ryanair: Οι πιλότοι “απειλούν” με απεργιακό χάος στις πτήσεις το καλοκαίρι

Ryanair: Οι πιλότοι “απειλούν” με απεργιακό χάος στις πτήσεις το καλοκαίρι

Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι πιλότοι της Ryanair, οι οποίες, εάν τελικά αποφασισθούν από το συνδικάτο τους, IALPA, θα προκαλέσουν χάος στις ευρωπαϊκές αερομεταφορές εν μέσω του καλοκαιριού.

Η απόφαση του συνδικάτου για την πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων αναμένεται να ψηφισθεί από τα μέλη μέσα σε 2 εβδομάδες.

Οι πιλότοι ζητούν προαγωγές ή πρόωρη συνταξιοδότηση βάσει της επαγγελματικής εμπειρίας και της διάρκειας παραμονής στα καθήκοντά τους.

Πέρυσι, ο αερομεταφορέας έσπασε τη σκληρή στάση του στο σωματείο και άνοιξε διάλογο με τους πιλότους.

Ωστόσο, εργαζόμενοι και από άλλες αεροπορικές εταιρίες στην Ευρώπη ετοιμάζουν απεργίες, όπως της Air France και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της Μασαλίας, έχοντας προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις αλλά και ακυρώσεις πτήσεων την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι πιλότοι απείχαν από τα καθήκοντά τους και προκάλεσαν καθυστερήσεις στις πτήσεις από και προς Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Β. Αφρική.

Οι κινητοποιήσεις στην Air France που είχαν αποφασισθεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ανεστάλησαν.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.