Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Thomas Cook: Τα πολυτελώς ανακαινισμένα ξενοδοχεία, νέα προτεραιότητα των τουριστών

Thomas Cook: Τα πολυτελώς ανακαινισμένα ξενοδοχεία, νέα προτεραιότητα των τουριστών

Η ζήτηση για κομψά ξενοδοχεία που τα χαρακτηρίζει ο νέος σχεδιασμός και οι ποικίλες παροχές, ολοένα και αυξάνεται. Πολλοί τουρίστες οργανώνουν σήμερα τις διακοπές τους έχοντας ως γνώμονα το ξενοδοχείο και όχι τόσο την περιοχή. Η νέα αυτή τάση, σύμφωνα με τον Thomas Cook, είναι πλέον γεγονός και οι προσδοκίες των τουριστών γύρω από το κατάλυμα,  βρίσκονται στην υψηλότερη θέση της λίστας των ταξιδιωτικών επιθυμιών. Ως εκ τούτου, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επισκεπτών, πολλά ξενοδοχεία ακολουθούν το σύνθημα «από το παλιό στο νέο», προβαίνοντας σε πλήρεις ανακαινίσεις.

Μετά τη ριζική αλλαγή τους, τα ξενοδοχεία αυτά επανακτούν την αλλοτινή τους αίγλη, κατακτώντας σημαντικότερες θέσεις στην κατάταξη των προτιμήσεων των τουριστών.

Ποια ξενοδοχεία ολοκλήρωσαν ριζικές ανακαινίσεις

Ελλάδα- Κρήτη

Το τεσσάρων αστέρων SunConnect Marina Beach στις  Γούβες της βόρειας ακτής της Κρήτης, επαναλειτουργεί το φετινό καλοκαίρι, όντας πλέον ιδιαίτερα ελκυστικό για οικογένειες με παιδιά που δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από το καλύτερο. Τα νέα φωτεινά και μοντέρνα σχεδιασμένα δωμάτια, είναι πιο ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα, προσφέροντας στις οικογένειες την άνεση που επιθυμούν. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης και μια ειδικά σχεδιασμένη παιδική πισίνα με διάφανους πύργους καθώς και μίνι κλαμπ για όλες τις ηλικίες, από τη νηπιακή έως και την εφηβική.

Μία επίσης ιδιαίτερη καινοτομία, είναι αι το νέο εστιατόριο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει ζωντανά την προετοιμασία του φαγητού του, όπως και οι άρτιες τεχνικά και τεχνολογικά αθλητικές εγκαταστάσεις.  Τέλος, είναι πολύ σημαντικό για τους τουρίστες η απόσταση τόσο από το αεροδρόμιο, η οποία είναι μόλις 30’, καθώς και από τα καταστήματα της περιοχής, που βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια.  Επτά βραδιές με All Inclusive, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης, των μεταφορών και της Rail & Fly στη δεύτερη θέση, με αφετηρία τη Στουτγκάρδη για παράδειγμα, υπολογίζονται σε 1.230 ευρώ για δύο ενήλικες και ένα παιδί από δύο έως δώδεκα ετών, με δυνατότητα κράτησης στο Neckermann Reisen.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.