Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

TUI: Διακοπές με Μουντιάλ για το 50% των Γερμανών τουριστών

TUI: Διακοπές με Μουντιάλ για το 50% των Γερμανών τουριστών

Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια των διακοπών, αποκαλύπτει έρευνα της TUI.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 2.000 Γερμανών από όλη τη χώρα, έδειξε επίσης ότι αντίστοιχο ποσοστό (45%) δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρωτάθλημα στη διάρκεια των διακοπών του.

Για όσους έχουν ήδη προγραμματίσει διακοπές για την περίοδο του πρωταθλήματος, το 58% επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες στη διάρκεια των διακοπών.

Στην επιλογή δραστηριοτήτων στις δαικοπές, όπως εκδρομές, ευεξία, διασκέδαση και παρακολούθηση των αγώνων, το 51% είπε ότι προτιμά το ποδόσφαιρο.

Το 56% των ανδρών προτιμούν να μην κάνουν δραστηριότητες στις διακοπές προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες ποδοσφαίρου έναντι 44% των γυναικών.

Το ένα τέταρτο των ανδρών και γυναικών δήλωσαν ότι θα έχουν μαζί τους στις διακοπές σημαίες και μακιγιάζ αντιπροσωπευτικά των ομάδων που υποστηρίζουν.

Το 73% των ανδρών και το 74% των γυναικών προτιμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στις διακοπές μαζί με άλλους, παρά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.