Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Ζημιά… δεκαετίας λόγω σκουπιδιών βλέπουν οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας

Ζημιά… δεκαετίας λόγω σκουπιδιών βλέπουν οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας

Αμεση λύση στο θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα ζητούν οι ξενοδόχοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχει γίνει ζημιά δεκαετίας στο τουριστικό προϊόν του νησιού και ξεκινούν καμπάνια προώθησης σε συνεργασία με την Marketing Greece.

Η Ένωση Ξενοδόχων της Κέρκυρας, με το δεδομένο ότι το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο στο νησί κι έχει φτάσει πλέον στο μή περαιτέρω, απευθύνει έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Σ.Υ.Δ.Ι.Σ.Α, τον Δήμο Κέρκυρας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους Βουλευτές Κέρκυρας και τα αρμόδια Υπουργεία, να δώσουν λύση στο θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, άμεσα.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για την κατάσταση που έχουν φέρει τον τουριστικό και όχι μόνο προορισμό Κέρκυρα. Η ζημία που έχει γίνει ήδη πλήττει και θα πλήξει το τουριστικό μας προϊόν για την επόμενη δεκαετία. Η ανοχή μας τελείωσε, δεν αντέχουμε την καθαρή κοροϊδία άλλο», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της τραγικής εικόνας της Κέρκυρας, ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Marketing Greece, της δημιουργίας μιας διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας. «Καλούμε την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, διαδίδοντας την στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρουν οι ξενοδόχοι του νησιού.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.