Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Είδηση βόμβα από Ρωσία για Ηράκλειο

Είδηση βόμβα από Ρωσία για Ηράκλειο
Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Natalie Tours ενημέρωσε σχετικά με την ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων, που δημιουργήθηκαν με βάση τις πτήσεις τσάρτερ στους προορισμούς:  Ηράκλειο, Βαρκελώνη, Ρίμινι, Κατάνια, Νάπολη, Αττάλεια.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

 «Λόγω  χαμηλής οικονομικής απόδοσης των προγραμμάτων τσάρτερ στους προορισμούς: Ηράκλειο,  Βαρκελώνη, Ρίμινι, Κατάνια, Νάπολη, Αττάλεια,  αποφασίστηκε μείωση του αριθμού των πτήσεων από τις 30 Ιουνίου 2018. Τα προγράμματα, όσον αφορά τις τακτικές μεταφορές, πραγματοποιούνται χωρίς αλλαγές», όπως ανέφερε η ταξιδιωτική εταιρεία.
 Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη διευθύντρια πωλήσεων της τουριστικής εταιρείας Hit-Travel.
 Σύμφωνα με την διευθύντρια , τα χρήματα που έχουν ήδη καταβληθεί για περιηγήσεις, η Natalie Tours υπόσχεται να τα επιστρέψει στο 100%.
 «Ωστόσο το πότε παραμένει ένα μυστήριο», πρόσθεσε. Αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της εταιρείας. Μια ημέρα πριν, αναφορικά με τις προσφυγές που έλαβε, ο Σύνδεσμος Τουριστικής Βοήθειας οργάνωσε συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση της Natalie Tours. Στο πλαίσιο αυτής, ο διευθυντής του συνδέσμου, Alexander Osaulenko, συζήτησε με τον πρόεδρο της Natalie Tours, Vladimir Vorobyov, τα θέματα της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και των λειτουργικών δραστηριοτήτων του ομίλου εταιρειών. Εκείνος διαβεβαίωσε ότι η Natalie Tours είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τις ταξιδιωτικές εταιρείες και τους πελάτες της και να εγγυηθεί, ότι όλες οι υπηρεσίες, που αγοράζονται από τους πελάτες, θα παρέχονται εγκαίρως και πλήρως.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.