Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συνάντηση με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας στα γραφεία του ΟΛΗ

Συνάντηση με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας στα γραφεία του ΟΛΗ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στις 26 Ιουνίου 2018 με αντιπροσωπεία της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της ΕΕΚΦΝ οι κκ. Αντώνιος Καλούδης, Γενικός Διευθυντής ΕΕΚΦΝ, Ιωάννης Ευσταθίου Αντιπρόεδρος ΕΕΚΦΝ, Γεώργιος Κουμπενάς ΓΓ ΕΕΚΦΝ και ο κος Ιερώνυμος Γεωργίου μέλος ΔΣ ΕΕΚΦΝ, ενώ εκ μέρους του ΟΛΗ παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος κος Απόλλων Φιλιππής του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, η Αντιπρόεδρος κα Αγγέλα Σμυρνάκη και υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού.
Η συζήτηση αφορούσε θέματα που άπτονται στην κρουαζιέρα και στη γενικότερη λειτουργία του λιμένα, πραγματοποιήθηκε δε σε πολύ καλό και γόνιμο κλίμα. Από το ΔΣ της Ένωσης, τονίστηκε ότι το λιμάνι του Ηρακλείου τυγχάνει καλών υποδομών, έγινε ιδιαίτερη μνεία εκ μέρους τους στη λειτουργία του νέου cruise terminal και εκφράστηκε η αισιοδοξία τους για το πρόγραμμα κρουαζιέρας του 2019.

Παράλληλα, τέθηκαν θέματα που αφορούν το berth allocation για την έγκαιρη εξασφάλιση θέσεων παραβολής κρουαζιεροπλοίων και τον Διεθνή Κώδικα ασφαλείας ISPS.

Και οι δύο πλευρές κατέληξαν ότι επιθυμούν τη στενή συνεργασία και την προώθηση πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν το ρόλο του λιμένα Ηρακλείου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.