Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Η Golf Residences και η Evergolf ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Golf Residences και η Evergolf ενώνουν τις δυνάμεις τους

Νέα συνεργασία ανακοινώνουν η οικογένεια Ιωάννη Σμπώκου και η εταιρεία Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη), μετά την απόκτηση από την Evergolf ενός σημαντικού ποσοστού της εταιρείας Golf Residences, συναλλαγή που ολοκληρώθηκε στις 17/7/2018.

H Golf Residences είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδωνBlue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν όλες στη μεγαλύτερη τουριστική περιοχή της χώρας, στην Κρήτη. Ταυτόχρονα, η Golf Residences κατέχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο. Η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της Golf Residences είναι 3020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort).

Στην εταιρεία Golf Residences παραμένουν οι μέτοχοι Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, διατηρώντας ακέραιη την συμμετοχή τους, αλλά και το management των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η Αγάπη Σμπώκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Golf Residences, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την EVERGOLF και τη συνεργασία με την οικογένεια Βασιλάκη, με τη βεβαιότητα ότι οι κοινές μας αξίες στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και οι σημαντικές συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά μας, θα ενισχύσουν περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας μας».

Ο Ευτύχιος Βασιλάκης δήλωσε: «Αισθανόμαστε τιμή που συνδεόμαστε με μια επιχειρηματική οικογένεια γνωστή για την ποιότητα που προσφέρει παραδοσιακά στο χώρο του τουρισμού και ταυτόχρονα ικανοποίηση που η ένταξη της EVERGOLF στον κλάδο των ξενοδοχείων έρχεται μέσα από τη συνεργασία με μια τόσο αναγνωρισμένη και επιτυχημένη εταιρεία».

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις, εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, δεν έχει οποιαδήποτε μετοχική σχέση με τις δυο εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, στις οποίες βασικός μέτοχος είναι επίσης η οικογένεια Βασιλάκη (τις Αutohellas και Aegean Airlines)

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.