Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Χανίων – Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός (βίντεο)

Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Χανίων – Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός (βίντεο)

Τέλος συναγερμού στο αεροδρόμιο Χανίων, αφού οι έρευνες στο αεροσκάφος της Condor που προσγειώθηκε εκτάκτως χθες στο βράδυ, ολοκληρώθηκαν χωρίς να βρεθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 753, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Αίγυπτο για Γερμανία, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης”, στις 20:45, με τη συνοδεία μαχητικών F-16.

Aπό την αρχή εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με το αεροσκάφος να ακινητοποιείται σε χώρο ανάμεσα στο αεροδρόμιο και την αεροπορική βάση της Σούδας. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων, πυροτεχνουργοί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας και ο έλεγχος ξεκίνησε λίγο μετά τις 23:30.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr οι 281 επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία των Χανίων και αναμένεται να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους σήμερα.

Οι 281 επιβάτες του αεροσκάφους αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και βρίσκονται σε χώρο του αεροδρομίου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.