Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Οι Γερμανοί t.o’s άνοιξαν τις κρατήσεις για το 2019 (και για Ελλάδα)

Οι Γερμανοί t.o’s άνοιξαν τις κρατήσεις για το 2019 (και για Ελλάδα)

Mεγάλο μέρος του προγράμματος για το καλοκαίρι του 2019, σε δημοφιλείς προορισμούς ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα, έχουν ανοίξει προς κράτηση οι μεγάλοι γερμανοί τουρ οπερέιτορ.

Ο Thomas Cook ήταν ο πρώτος, διαθέτοντας προσφορές πακέτων και ξενοδοχείων, με εκπτώσεις προκρατήσεων για μεγάλους προορισμούς, μέσω των brand Thomas Cook Signature, Thomas Cook Signature Finest Selection, Neckermann Reisen και Öger Tours.

Μέχρι σήμερα, 25 προορισμοί μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων είναι διαθέσιμοι προς κράτηση, ανάμεσα στους οποίους είναι η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος αλλά και η Μαγιόρκα, η Τενερίφη, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Τυνησία, η Αίγυπτος και η τουρκική ριβιέρα.

Στην ευρωπαϊκή ενδοχώρα, σε προορισμούς όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Πολωνία και η βόρεια Ιταλία, αλλά και σε αστικά κέντρα, προσφέρονται πάνω από 6.500 ξενοδοχεία και διαμερίσματα.

Επίσης, διατίθενται στην αγορά πάνω από 50 προορισμοί που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος μακρινών αποστάσεων (Καραϊβική, ΝΑ Ασία, Ινδικός Ωκεανός, Ντουμπάι, Ν. Αφρική και Ναμίμπια.

Ο Alltours ακολούθησε προσφέρονται πάνω από 1.500 ξενοδοχεία προς κράτηση, τα περισσότερα εκ των οποίων στην Ελλάδα, την Ισπανία ,την Τουρκία, την Κούβα και την Ταϋλάνδη. Ολόκληρο το πρόγραμμα αναμένεται να δοθεί στην αγορά μέχρι το τέλος Αυγούστου, περιλαμβάνοντας τα 34 Allsun ξενοδοχεία.

Ο DER Touristik, ο τρίτος μεγαλύτερος τουρ οπερείτορ στη Γερμανία, χθες άνοιξε τις κρατήσεις στα βασικά brand πακέτων διακοπών ITS και Jahn Reisen, προσφέροντας 1.000 προϊόντα σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Βουλγαρία, η Γερμανία, τα Κανάρια, η Μαγιόρκα, η Αυστρία, η Τυνησία, η Τουρκία και η Κύπρος.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.