Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Αλλαγές στη γραμμή Χανιά – Πειραιά: Οι ώρες και τα πλοία των δρομολογίων

Αλλαγές στη γραμμή Χανιά – Πειραιά: Οι ώρες και τα πλοία των δρομολογίων

Δείτε τι θα ισχύσει από 13 Σεπτεμβρίου και για τη χειμερινή περίοδο όσον αφορά την εκτέλεση των δρομολογίων της ΑΝΕΚ στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά

Την επαναφορά των βραδινών δρομολογίων από Πειραιά για Χανιά, την αλλαγή στις ώρες αναχωρήσεων των πλοίων, αλλά και την εκτέλεση των δρομολογίων από τα πλοία “ΈΛΥΡΟΣ” και “Blue Galaxy”, είναι έτοιμη να ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες η ANEK.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου στη γραμμή Χανιά – Πειραιά – Χανιά, θα υπάρχουν πλέον δύο πλοία, σε αντικατάσταση του  Blue Star 2 που εκτελεί τα δρομολόγια άνευ βραδινών δρομολογίων από τον Πειραιά, μια έκτακτη απόφαση που υπενθυμίζεται οτι έλαβε η πλοιοκτήτρια εταιρεία μετά την  ξαφνική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ του “Ελ.Βενιζέλος” και είχε σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά και την αναγκαστική αναπροσαρμογή του προγράμματος των δρομολογίων από την πλευρά της ΑΝΕΚ.

Σταδιακά από τις 13 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια αποκαθίστανται πλήρως με αλλαγές ωστόσο στις ώρες αναχωρήσεων που θα ισχύσουν και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί από το λιμάνι των Χανίων στις 22:00 με ώρα άφιξης στις 6 τα ξημερώματα στο λιμάνι του Πειραιά. Αντίστροφα από τον Πειραιά το πλοίο θα αναχωρεί στις 21:00 και θα δένει στο λιμάνι των Χανίων περίπου στις 6 τα ξημερώματα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επισημοποίηση των αλλαγών της ΑΝΕΚ

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.