Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Κρήτη: Βραβεύεται ο επισκέπτης νούμερο 3.000.000!

Κρήτη: Βραβεύεται ο επισκέπτης νούμερο 3.000.000!

Συνεχίζονται οι ανάλογες βραβεύσεις από τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΟΛΗ αφού θα βραβεύτουν και εκείνοι που επισκέπτονται το Ηράκλειο από αέρος.

Χθες αναφέραμε ότι Δήμος και ΟΛΗ πρόκειται να βραβεύσουν τον 200.000ο επιβάτη κρουαζιέρας που επισκέπτεται την πόλη του Ηρακλείου. Αποφασίστηκε λοιπόν να γίνει το ίδιο και από… αέρος. Έτσι μετά την συμβολική τελετή βράβευσης για διακοσιοστό χιλιοστό επιβάτη κρουαζιέρας που επισκέπτεται το Ηράκλειο μέσα στο 2018 θα ακολουθήσει άλλη μια.

Αυτή αφορά τον επιβάτη νούμερο 3.000.000 που επισκέπτεται το Ηράκλειο μέσα από το “Νίκος Καζαντζάκης” που και φέτος αποτέλεσε τον μεγάλο “πυλώνα” σύνδεσης ανάμεσα στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Για τον επιβάτη νούμερο 200.000, να πούμε ότι ταξιδεύει με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον επιβατικό σταθμό του Ο.Λ.Η., στις 11.00.

Στη συνέχεια, στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη εκδήλωση για τον επιβάτη νούμερο 3.000.000, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.