Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Συνάντηση των διευθυντών ξενοδοχείων της Κρήτης στο Κολυμπάρι νομού Χανίων

Συνάντηση των διευθυντών ξενοδοχείων της Κρήτης στο Κολυμπάρι νομού Χανίων

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε με επιτυχία την Παρασκευή 21.9.18 την μηνιαία ολομέλεια του στο ξενοδοχείο “Euphoria resort” 5* στο Κολυμπάρι νομού Χανίων.


Στην ολομέλεια μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πλατανια κ. Μαλανδράκης που μίλησε για την τουριστική εξέλιξη και θέματα του τουρισμού της περιοχής, ο διευθυντής του ΕΟΤ κ. Αρης Στρατάκης σχετικά με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις που αφορούν τον κλάδο μας, ο πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων του νομού Χανίων κ. Γελασάκης σχετικά με την εξέλιξη της σαιζόν στα Χανιά,ο εκπρόσωπος της ένωσης ξενοδόχων Χανίων κ.Σταματάκης που επίσης αναφέρθηκε σε θέματα και προβλήματα του κλάδου.
Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και η εκδήλωση έκλεισε με εξαιρετικό δείπνο , προσφορά της οικογένειας Μαθιουλάκη , την οποία θερμά ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία.

 

..

Ο πρόεδρος Δημ. Κουμπαράκης

Ο Γεν. Γραμματεας Αλ. Σωμαρας

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.