Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Τα επίσημα εγκαίνια του Mykonos Palace στην Σούδα (Pics&Video)

Τα επίσημα εγκαίνια του Mykonos Palace στην Σούδα (Pics&Video)

Πραγματοποιήθηκαν, τα επίσημα εγκαίνια του Cruise Ferry Mykonos Palace των Μινωικών Γραμμών στο λιμάνι της Σούδας.

Οι Μινωικές Γραμμές, σήμερα Κυριακή, πραγματοποιούν στο Cruise Ferry Mykonos Palace, εκδήλωση της τελετής των εγκαινίων του νεότερου και ταχύτερου πλοίου στη γραμμή των Χανίων που συνδέει την Κρήτη με τον Πειραιά.

Ντυμένο στα γιορτινά του, το Cruise Ferry Mykonos Palace είναι ανοικτό έως τις 21:00 το βράδυ με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους κοινόχρηστους χώρους του.

Η συνεχής αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών στον τομέα της ακτοπλοΐας, αποτελεί βασικό στόχο των Μινωικών Γραμμών , όπως τόνισε το μεσημέρι κατά την τελετή των εγκαινίων της γραμμής Σούδα- Πειραιάς με το πλοίο «Mykonos Palace», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Μανιαδάκης αναφέροντας και τα εξής: «Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική. Επενδύουμε στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας. Στόχος είναι να προσφέρομε στο επιβατικό κοινό αναβαθμισμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας».

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, στέλνοντας σε σύντομο χαιρετισμό του το μήνυμα της κοινής προσπάθειας όλων για ανάπτυξη και πρόοδο στο νησί.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, στον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε την ανάγκη, το πλοίο και η εταιρεία να παραμείνουν στις γραμμές των Χανίων. «Αυτή η γραμμή ερχεται να προσθέσει και όχι να αφαιρέσει από κανένα», είπε χαρακτηριστικά.

Η τελετή πλαισιώθηκε με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης από τον Όμιλο Βρακοφόρων.

 

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.