Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Το αεροσκάφος του πλουσιότερου Ρώσου στα Χανιά – Αξίζει 450 εκατ. δολάρια! [pics]

Το αεροσκάφος του πλουσιότερου Ρώσου στα Χανιά – Αξίζει 450 εκατ. δολάρια! [pics]

Η θαλαμηγός του Ουσμάνοφ, έκλεψε τις εντυπώσεις στον κόλπο της Σούδας, ενώ και στο αεροδρόμιο των Χανίων, το αεροσκάφος του Bourkhan jet, δεν πέρασε απαρατήρητο.

Έδωσε στο αεροσκάφος το όνομα του πατέρα του

Πρόκειται  για το “Bourkhan” το ΄τρίτο ακριβότερο ιδιωτικό αεροσκάφος στον κόσμο, ένα Airbus A340-300 το οποίο αγοράστηκε για $238 εκατομμύρια δολάρια, μετά την πώληση των μετοχών που κατείχε ο Ουσμάνοφ στο Facebook. Μετά τις τροποποιήσεις που έχει κάνει, η σημερινή αξία του αεροσκάφους -το οποίο είναι μεγαλύτερο ακόμα και από του Πούτιν- ανέρχεται στα 450 εκατ. δολάρια. 

Ο Ρώσος μεγιστάνας έδωσε στο αεροσκάφος το όνομα του πατέρα του “Bourkhan,” ενώ το σουπεργιότ “Dilbar” που έχει καταπλεύσει στη Σούδα, φέρει το όνομα της μητέρας του.

Εκτός από όλες την άνεση και την πολυτέλεια, χαρακτηριστικό είναι ότι το αεροσκάφος διαθέτει “δωμάτιο πανικού“, το οποίο είναι κατασκευασμένο από άθραυστα υλικά, εξασφαλίζοντας σε όποιον είναι μέσα την επιβίωση ακόμα και μετά από αεροπορικό ατύχημα.

Δείτε φωτογραφίες από το υπερπολυτελές αεροσκάφος

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.