Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

TUI: Τρεις ελληνικοί προορισμοί στους 10 κορυφαίους “Last minute”

TUI: Τρεις ελληνικοί προορισμοί στους 10 κορυφαίους “Last minute”

H Kρήτη (Ηράκλειο), η Ρόδος και η Κως είναι ανάμεσα στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς της TUI στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2018.

H Κρήτη βρίσκεται στην 3η θέση, η Ρόδος στην 6η και η Κως στην 7η.

Δημοφιλέστερος προορισμός είναι η Μαγιόρκα, τάση η οποία σύμφωνα με τον μεγάλο τουρ οπερέιτορ, ενισχύθηκε από την αύξηση των αεροπορικών θέσεων που προσέφερε φέτος σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Αττάλεια με διψήφιο ποσοστό αύξησης, καθώς οι τιμές είναι χαμηλές και προσφέρει καλές υπηρεσίες με μεγάλη επιλογή all in.

Οι 3 πρώτοι προορισμοί, σύμφωνα με την TUI, θεωρούνται στόχοι για μεγάλο όγκο τουριστών, όπου εκτελούνται πτήσεις με υψηλές συχνότητες και υπάρχει επαρκής διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία.

Δείτε την κατάταξη με τους δημοφιλέστερους προορισμούς last minute γι αυτό το καλοκαίρι…

Μαγιόρκα

Αττάλεια

Κρήτη (Ηράκλειο)

Φουερτεβεντούρα

Γκραν Κανάρια

Ρόδος

Κως

Αίγυπτος (Χουργκάντα)

Γερμανική ακτή της Βαλτικής

Ισπανική ενδοχώρα

 

Η TUI διευρύνει τη θερινή σεζόν για κρατήσεις τελευταίας στιγμής μειώνοντας τις τιμές σε πολλούς προορισμούς της Μεσογείου αλλά και μακρινούς. Οι Γερμανοί μπορούν να εντοπίζουν προσφορές σε πάνω από 200 ξενοδοχεία από σήμερα έως και τις 4 Οκτωβρίου.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.