Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Επιτυχημένη παρουσία για το Msc Lirica στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη παρουσία για το Msc Lirica στο Ηράκλειο

Το όνειρο μιας κοσμοπολίτικης κρουαζιέρας έφερε στην Κρήτη το υπερπολυτελές Msc Lirica που από φέτος έχει αφετηρία το Ηράκλειο, με προορισμό τα πιο δημοφιλή λιμάνια της Αδριατικής.

 

Τον απολογισμό φτάνοντας προς το τέλος της σεζόν έκανε η cruise way για τις αναχωρήσεις του msc Lyrica από το Ηράκλειο.

Έτσι λοιπόν μόνο για τις 9/10 όπου υπήρχαν  οι τελευταίες καμπίνες διαθέσιμες, καθώς στις 16/10 και 23/10 είναι sold out, σε μοναδικές τιμές. 

 Τελευταίες καμπίνες για μία μοναδική κρουαζιέρα με επιβίβαση και αποβίβαση από το λιμάνι του Ηρακλείου μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,

του χρόνου δεν θα υπάρχει κρουαζιερόπλοιο που θα μπορεί να επιβιβάζει και να αποβιβάζει κόσμο (Κρητικούς ) από το λιμάνι του Ηρακλείου,σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ισχύοντα.

Η εικόνα για το lyrica ήταν ικανοποιητική για την φετινή σαιζόν όπως μας εξήγησε ο κ.Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος επικεφαλής της ομάδας της cruiseway που έχει έδρα την Αθήνα.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.