Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μεγάλες Συμμετοχές στην έκθεση GRECKA PANORAMA Πολωνία

Μεγάλες Συμμετοχές στην έκθεση GRECKA PANORAMA Πολωνία

Μεγάλες Συμμετοχές στην 4η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, Δεκέμβριος 2018

Σε λιγότερο από 2 μήνες αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της η 4η Grecka Panorama και η Greek Food Show στην Πολωνία, στις 30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy. Η έκθεση PANORAMA είναι η μοναδική που παρουσιάζει αποκλειστικά και μόνο την χώρα μας, με περισσότερους από 100 εκθέτες από ελληνικές επιχειρήσεις και προορισμούς, από τους κλάδους του τουρισμού και των εξαγωγών.

Η έκθεση, που μετράει ήδη 3 εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις από το 2015 – οδεύει στην 4η και ίσως μεγαλύτερη διοργάνωσή της καθώς οι συμμετοχές από Έλληνες και Πολωνούς εκθέτες είναι σημαντικότερες από κάθε άλλη φορά.

Ειδικότερα, από τα μεγαλύτερα ονόματα που στηρίζουν και συμμετέχουν φέτος στην έκθεση είναι η ITAKA, GRECOS, AEGEAN AIR, MOUZENIDIS και η ELLINAIR.

Η εμπιστοσύνη και παράλληλα η ανάγκη παρουσίας στην έκθεση GRECKA PANORAMA έγκειται στην συνεχώς αυξανόμενη κίνηση από την Πολωνία, με εκτιμήσεις των επαγγελματιών να μιλούν για 1.5 εκατομμύριο επισκέπτες την προσεχή σαιζόν. Επιπλέον, χρονικά η έκθεση τοποθετείται στην καλύτερη περίοδο, καθότι οι μεγαλύτεροι tour operators της αγοράς στην Πολωνία τώρα ξεκινούν δυναμικά τις πωλήσεις τους για το 2019 και επενδύουν στην έκθεση για την προώθηση των πακέτων τους και την ανακοίνωση μεγάλων προσφορών.

Σημαντικές συμμετοχές και από την τοπική αυτοδιοίκηση με κυριότερους εκπροσώπους την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, και την πρωτοεμφανιζόμενη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Πολωνική αγορά λόγω σημαντικής αύξησης επισκεπτών και συνεργιών με τουρ οπερειτορς. Επιπλέον εκθέτες στην 4η διοργάνωση είναι ο Δήμος Χερσονήσου, ο Δήμος Κω, ο Δήμος Ρεθύμνου ο Δήμος Αλοννήσου, ο Σταυρός Θεσσαλονίκης, ενώ από τον ξενοδοχειακό – τουριστικό κλάδο ξεχωρίζουν Aquila Hotels & Resorts, Kipriotis Luxury Hotels Resorts & Spa, Blue Lagoon Group, Solimar Hotels,

Rethymno Mare Resort, Peninsula Resort & Spa, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Village Mare Hotel, Sirios Travel – Filoxenia Group Hotels, First Class Greece, και οι Πολιτιστικός Σύλλογος Λίνδου, Πανεπιστήμιο Βαρσοβίας, κ.α.

Στις σημαντικότερες παράλληλες δράσεις της έκθεσης φέτος, είναι η συνεργασία της Wine Expo Poland και της North Events στην Grecka Panorama με στόχο την προώθηση του ελληνικού κρασιού στην Πολωνία. Στο πλαίσιο αυτό, τις ημέρες της έκθεσης πραγματοποιούνται Masterclasses οίνου, γευσιγνωσίες ελληνικού κρασιού, και σεμινάρια οίνου για τους επισκέπτες της έκθεσης. Μεταξύ των συμμετέχοντων και επισκέψιμων οινοποιείων αναφέρουμε τους Κτήμα Χατζημιχάλη, Κτημα Μανωλεσάκη, Κτήμα Τζιβάνη Bio Wines, κ.α. Για το ελληνικό ελαιόλαδο και εφέτος η έκθεση Greek Food Show φιλοξενεί συνεχόμενα σεμινάρια για το κοινό με γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις που εκπαιδεύουν και ενημερώνουν τους Πολωνούς για την ποιοτική ανωτερότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Την Ημέρα των Επαγγελματιών θα μετέχουν και οι χώρες VISEGRAD με το 1ο BUSINESS FORUM GREECE & VISEGRAD, (Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία) με αντίστοιχα μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής. Η ημέρα των Επαγγελματιών πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Polonia Palace Hotel, στις 30 Νοεμβρίου 2018, με παράλληλες δραστηριότητες όπως επιχειρηματικές συναντήσεις για τα εξαγωγικά προϊόντα, Digi.travel Market Focus, networking για τις τουριστικές επιχειρήσεις και παραδοσιακά η βραδινή δεξίωση και δείπνο πριν την έναρξη της έκθεσης την επόμενη ημέρα.

Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.

Αντίστοιχα οι εκθέσεις GREEK FOOD SHOW τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Για εγγραφές για την GRECKA PANORAMA & την GREEK FOOD SHOW στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy, (01-02.12.2018), μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της North Events στην Ελλάδα +30 210 9713281, +30 210 9734859.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.