Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Οικονομικό αδιέξοδο στην εταιρία «Minoan Group» που επενδύει στο Κάβο Σίδερο

Οικονομικό αδιέξοδο στην εταιρία  «Minoan Group» που επενδύει στο Κάβο Σίδερο

Τριγμοί φαίνεται να υπάρχουν στην εταιρεία «Minoan Group» τον αγγλικό κολοσσό που έχει αναλάβει τη μεγάλη επένδυση στο Κάβο Σίδερο της Σητείας, καθώς τα οικονομικά της προβλήματα προκαλούν ανησυχίες στους μετόχους τόσο για την πορεία της εταιρείας όσο και της επένδυσης στην Κρήτη.

Η εταιρεία, και με δήλωση στο Χρηματιστήριο, αναγκάστηκε να παραχωρήσει το τουριστικό πρακτορείο της “Stewart Travel”, προκειμένου να αντιμετωπίσει μέρος των δανείων της, τα οποία φτάνουν τα 8,3 εκατομμύρια λίρες. Η παραχώρηση έγινε στον βασικό δανειστή της και με τον τρόπο αυτό μειώθηκε το χρέος της κατά 1 εκατομμύριο λίρες.

Μάλιστα, όπως γράφει η  Herald Scotland, μια μέρα μετά την παραχώρηση και προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των μετόχων της, η διοίκηση της Minoan Group έστειλε σε αυτούς ενημερωτικό σημείωμα, αναφέροντας ότι πλέον ο βασικός της στόχος επικεντρώνεται στην επένδυση της Κρήτης, που πάντως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, 27 χρόνια μετά την πρώτη πρόταση που έγινε το 1991.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.