Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Σαρώνει τα βραβεία η CHC hotels του Ζαχ. Χναρη για το management ξενοδοχειακών μονάδων

Σαρώνει τα βραβεία η CHC hotels του Ζαχ. Χναρη για το management ξενοδοχειακών μονάδων
Με 3 ακόμα διεθνή βραβεία συνεχίζεται η δυναμική πορεία της Chnaris H.M.D.C. στον άκρως ανταγωνιστικό, παγκόσμιο επιχειρηματικό στίβο.
Συγκεκριμένα η Chnaris H.M.D.C. βραβεύτηκε τον Οκτώβριο στις Κάνες με το βραβείο Αριστείας, στο Business Triumph Festival 2018, ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται από τον οργανισμό Europe Business Assembly.
Τον ίδιο μήνα απέσπασε και δυο «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards», τα «Excellence in Hotel Management & Consulting» και «CEO of the Year» για τον Ζαχαρία Α. Χνάρη, στον διαγωνισμό Seven Stars Media Corporation που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη, στην Αγία Πελαγία.
Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι αναμένεται ένα ακόμα διεθνές βραβείο για την Chnaris H.M.D.C., αυτή τη φορά από το Χονγκ Κονγκ και τον Οργανισμό Worldcob στην εκδήλωση «The Bizz AMEA», το βραβείο «Excellence in Quality Management».
Όλες αυτές οι βραβεύσεις, εξωτερικεύουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις ικανότητες των Κρητικών επιχειρήσεων, προβάλλουν την Ελλάδα και την Κρήτη ενώ στέλνουν και ισχυρά μηνύματα για τις ικανότητες και τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που δημιουργούνται στον τόπο μας.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.