Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

42 Χρόνια Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης – Λαμπερή εκδήλωση (φωτογραφίες)

42 Χρόνια Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης – Λαμπερή εκδήλωση (φωτογραφίες)

Η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με τα μέλη και τους συνεργάτες του συνδέσμου να συναντιούνται και να βραβεύουν  τους εργαζόμενους που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο την τρέχουσα σαιζόν.

Στην καθιερωμένη Ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ Μιχάλη Βλατάκηείπε τα εξής:

“Εκ μέρους του ΔΣ  σας καλωσορίζω στην σημερινή μας εκδήλωση και σας ευχαριστώ όλους τους προερχόμενους  από την Οικογένεια του Τουρισμού της Κρήτης  καθώς και τις ΑΡΧΕΣ που μας τιμάτε με την παρουσία σας .
Καθιερωμένο πια να στέλνουμε ένα σύντομο μήνυμα για την σαιζόν που τελειώνει .
Αριθμητικά πήγαμε καλά. Ακόμη ένα ρεκόρ αφίξεων αλλά χωρίς τα  πολυπόθητα ανάλογα έσοδα και τα κέρδη επίσης, που αξίζει η τοπική οικονομία. Όμως εμείς όλοι που είμαστε σήμερα εδώ συνεχίζουμε την προσπάθεια , με ένα  και μόνο σκοπό την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και την ΔΙΑΡΚΕΙΑ εάν θέλουμε επιτέλους να συμβαδίσουν κάποτε οι αριθμοί με τα έσοδα.
Η μόνη ελπίδα  για να το καταφέρουμε είστε εσείς οι ΑΡΙΣΤΟΙ που με το ήθος σας  ,την επαγγελματικότητά σας και τις υποδειγματικές υπηρεσίες σας, ευχαριστείτε τους επισκέπτες μας και προκαλείτε τους συναδέλφους σας ,να σας ακολουθήσουν για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ που πρέπει να προσφέρουμε.
Η βραδιά ανήκει σε σας …”

Ακολούθησε απονομή στους παρακάτω υπαλλήλους Τουριστικών Γραφείων που μπόρεσαν να παρευρεθούν.

 

Όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα και δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο  προσφορά των  AEGEAN & ELLINAIR

Μετά από κλήρωση το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ κέρδισε η κ Ειρήνη Αρμουτάκη από την εταιρεία  STARBUS

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν εκλεκτοί συνάδελφοι Ξενοδόχοι πρωτεργάτες του Τουρισμού. ο κ. Παύλος Χανιωτάκης από τα Χανιά, ο κ Σήφης Βαρδακης από το Ρέθυμνο,  ο Κος Βασίλης Πλεύρης  από το Ηράκλειο ,ο κος Λάκης Αικατερινίδης από το Λασίθι.

Με  ομόφωνη απόφαση του ΔΣ το βραβείο  του υποστηρικτή του Τουρισμού της Κρήτης για το 2018 αποδόθηκε στον Γερμανικό Λαό τους μεγαλύτερους διαχρονικά υποστηρικτές του τουρισμού της Κρήτης (σημειώστε ότι μόνο τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από  5 εκατομμύρια Γερμανοί Τουρίστες έχουν επισκεφτεί την Κρήτη για πολυήμερες κυρίως διακοπές).

Το βραβείο αποδόθηκε στον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κο Γενς Πλέτνερ , ένας  “Χρυσός Κότινος” με τα εξής χαραγμένα.
<Παραδίδουμε σήμερα ,15 Οκτωβρίου 2018, στον αξιότιμο Πρέσβη Jens Plötner ,τον Χρυσό “Κότινο” , το βραβείο των Ολυμπιονικών στην Αρχαία Ελλάδα  και ευχαριστούμε τους “Πρωταθλητές” του Τουρισμού της Κρήτης, Γερμανούς Πολίτες για την πολυετή και συνεχή υποστήριξή τους>.

Στη συνέχεια μια μεγάλη έκπληξη  περίμενε τους άνω των 1.000  παριστάμενων ατόμων ΟΛΟΙ φιλοξενούμενοι του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων , ο ιδιαίτερα γνωστός και αξιόλογος Καλλιτέχνης Χρήστος Μενιδιάτης , οποίος  μέχρι τις πρωινές ώρες διασκέδαζε τους ανθρώπους του Τουρισμού της Κρήτης ,που τόσο το αξίζαν μετά από μία δύσκολη και απαιτητική σαιζόν.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.