Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Μια ακόμα πετυχημένη χρονιά γιόρτασε η TEZ Tour

Μια ακόμα πετυχημένη χρονιά γιόρτασε η TEZ Tour

Με μεγάλη επιτυχία όπως κάθε χρονιά, πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή για το τέλος της σαιζόν, του προσωπικού της ΤΕΖ TOUR Ελλάδος που εδρεύει στο Ηράκλειο.

Την Δευτέρα 08/10/18 το βράδυ, το ξενοδοχείο Royal Mare της Aldemar Resorts φιλοξένησε για φέτος το Tez Tour “White Nights”, μιας και ως γνωστόν κάθε χρονιά οι διοργανωτές δημιουργούν μια θεματική βραδιά με συμπρωταγωνιστές ολόκληρο το προσωπικό της εταιρείας.

Σε μια δύσκολη ομολογουμένως χρονιά, η διοίκηση της εταιρείας κατάφερε να έχει μια θετική εικόνα στο πελατολόγιο της, αλλά και στον κλάδο γενικότερα, και αυτό ήταν μια επιπλέον αιτία ώστε οι άνθρωποι της να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Η διοίκηση της εταιρείας τίμησε τους καλύτερους από το προσωπικό της, και βράβευσε τον αντιπρόσωπο της στην Κέρκυρα κ. Νικήτα Τσιριντάνη για την πολυετή επιτυχημένη συνεργασία στο νησί. Στην σύντομη ομιλία του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Χαριτίδης, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα τους, δηλώνοντας ότι ” είμαστε η καλύτερη ομάδα.”

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο σύλλογος Δ/ντων Ξενοδοχείων Κρήτης, αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρείας απόλαυσαν την ζεστή φιλοξενία της TEZ TOUR Ελλάδος, και ευχήθηκαν για μια καλή τουριστική χρονιά και για το 2019.

Χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς, η στιγμή που ένα μπουκέτο με λευκά ανακυκλώσιμα μπαλόνια γεμάτο με γραπτές ευχές των παρευρισκόμενων αφέθηκε και έφυγε στον Κρητικό ουρανό συνοδεία χειροκροτημάτων. Του εξαιρετικού δείπνου που προσφέρθηκε, ακολούθησε πάρτι στην disco του ξενοδοχείου που κράτησε όλους τους παρευρισκόμενους σε κέφι ως αργά

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.