Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Grimaldi: Υποψήφιος αγοραστής της Attica Group

Grimaldi: Υποψήφιος αγοραστής της Attica Group

Υποψήφιος αγοραστής και στην περίπτωση πώλησης της Attica Group δήλωσε πριν από λίγο ο κ. Emanuele Grimaldi, διευθύνων σύμβουλος του ομώνυμου ιταλικού ομίλου Grimaldi Group.

Ο κ. Grimaldi, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα στο πλαίσιο του ΧΧΙΙ Euromed Convention -το οποίο φετος πραγματοποείται στην ελληνική πρωτεύουσα-, σημείωσε ότι οι Μινωικές Γραμμές,ΜΙΝΟΑ θυγατρική του ομίλου Grimaldi, έχουν μηδενικό χρέος και ως εκ τούτου είναι έτοιμες να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία, μη αποκλείοντας και την εξαγορά του ομίλου Attica.

«Είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «δεν ξέρουμε τι θα παρουσιαστεί, αλλά εξετάζουμε τα πάντα».

Στην ερώτηση αν αφορά αυτό και την Attica Group, δεν το απέκλεισε.

«Θελουμε αύξηση μεριδίου με κερδοφορία» υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι αν δεν υπάρξει ευκαιρία, ο όμιλος του φτιάχνει σύγχρονα πλοία και θα αναπτυχθεί στην Ελλάδα με τα δικά του πλοία.

Επίσης ανακοίνωσε ότι μέχρι τον προσεχή Απρίλιο του 2019, θα τοποθετηθούν scrubbers στα τρία πλοία των Μινωικών Γραμμών, δυο συμβατικά και ένα ταχύπλοο, τα οποία οπως είπε είναι καταπληκτικά.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.