Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Έλενα Κουντουρά από WTM 2018 :”Greece is a best choice ” (Pics)

Έλενα Κουντουρά από WTM 2018 :”Greece is a best choice ” (Pics)

Αποστολή Λονδίνο WTM:   Κώστας Συλιγάρδος

Με την φράση αυτή η Υπουργός τουρισμού ολοκλήρωσε την ομιλία της στο περιθώριο της πρώτης μέρας της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού στο Λονδίνο που αφορά την επόμενη σαιζόν 2019.
Η ίδια αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η χώρα μας και εξέφρασε την πεποίθηση και την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα δει και την επόμενη χρονιά καλά νούμερα στις αφίξεις.
Η κα Κουντουρά στάθηκε και στο θέμα της ευνοϊκής για την χώρα συγκυρία και εξέφρασε την αισιοδοξία της πως μέσα από σκληρή και καλά οργανωμένη δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Από την άλλη πλευρά φορείς της τουριστικής αγοράς επισημαίνουν τους κινδύνους από την δυναμική επιστροφή της Τουρκίας και της Αιγύπτου και μάλιστα με χαμηλές τιμές και καλές υπηρεσίες.
Μιλώντας στο holidaynews.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα πρώτα μηνύματα για το 2019 και τόνισε ότι μπορούμε όπως και τις προηγούμενες χρονιές να έχουμε καλή πορεία και καλά νούμερα.

 

Ικανοποιημένοι ήταν και οι περισσότεροι εκπρόσωποι φορέων από άλλες περιοχές όπως η Ρόδος και το Νότιο Αιγαίο αλλά και το Ιόνιο.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.