Τα νέα για τον Ελληνικό Τουρισμό

-

Εντυπωσιάζει η Surprice στην WTM και μεγαλώνει (Pics)

Εντυπωσιάζει η Surprice στην WTM και μεγαλώνει (Pics)

Αποστολή Λονδίνο WTM:   Κώστας Συλιγάρδος

Με ένα εντυπωσιακό και συνάμα επιβλητικό και καλόγουστο περίπτερο συνεχίζει την δυναμική της παρουσία στο εξωτερικό η Εταιρεία των αδελφών Πασπαλάκη.
Με έδρα το Ηράκλειο η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση οχημάτων (rent a car) βρίσκεται ήδη σε 30 χώρες με χιλιάδες αυτοκίνητα και απ ότι μάθαμε θα συνεχίσει άμεσα την επέκταση της μέσω τοπικών συνεργατών.
Τα αδέλφια Νίκος Μανώλης και Θανάσης Πασπαλακης, έχουν επιτύχει μια πραγματικά εξαιρετική απόδοση στην προσπάθεια τους και η φετινή έκθεση σύμφωνα με τα λεγόμενα τους αποτελεί εφαλτήριο για νέες αγορές. Τα ραντεβού άλλωστε που ήταν κλεισμένα οδήγησαν σε άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις και δεδομένα. Σύντομα η ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία θα σταθεροποιηθεί και σε νέες αγορές.
.
Η φετινή χρόνια άλλωστε έδειξε για μια ακόμα φορά να δικαιώνει την ομάδα για τις επιλογές της.
Η surprise έχοντας στο ενεργητικό της 30 χώρες απέδειξε ότι με σωστή Δουλειά και καλά οργανωμένη προσπάθεια μπορεί να συνεχίζει να κατακτά αγορές και τα επόμενα χρόνια με την ίδια συνταγή επιτυχίας.

Have your say!

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AAA

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.